About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

26 Jan 2012

Prieš apsipirkinėjant pasitarkite su pinigine arba banko sąskaita

Kažkuriame ankstesniame įraše kalbėjau, kad reikės pradėti taupyti. Mhm, kurgi ne... Kadangi ketinu grįžti namo ir bent trumpam paatostogauti (nors to realaus atostogavimo kaži ar paragausiu, tad pakeisti aplinką, manau, čia labiau tiktų...), staiga pamačiau (!), kad ne(be)turiu kuprinės. Savo seną gerą kuprinukę perleidau sesei, o pati likau be jokios. Optimistinės mintys, kad namo važinėsiu su talpia rankine išgaravo, kai su ja važiavau į Vilnių po naujųjų metų - vienoj rankoj krepšys su mamos kepsniukais ir kitomis naminėmis gėrybėmis, kitoje - kitas krepšys su knygomis ir drabužiais. O rankinė prigrūsta, slysčioja ir, galiausiai, petys ima signalizuoti, kad ji per sunki... Na tai po tokios patirties neliko nieko kito, kaip vėl grįžti į ,,Akropolį" (na, šiemet apsilankymais jame mušu visų metų rekordus - dar tik pirmas mėnuo, o buvau bene 3-4 kartus...), kur didelės nuolaidos ir pažiūrėti gal ką nors ten išsirinksiu.


Parduotuvėje ,,Bags&More" kaip tik ,,Daniel Ray" firmos kuprinėms buvo 20-40 procentų nuolaidos, kainos - nuo 30 Lt (na, iš tiesų tai 29.90, bet ką jau čia...). Geriau/pigiau ir nerasi. Juolab, kad ir kokybė nėra prasta. Tačiau negalvojau, kad rinkimuisi iš kelių modelių reikės tiek laiko ir, tuo labiau, analizės :) Tarkime, aukščiau matomas modeliukas buvo visai šaunus, juolab, kad pas mane ir rūbų daugiau tokių neutralių spalvų yra, pilka ir geltona visai nieko derinys ir pan. Bet vienas didelis skyrius mano kuprinės turinį visuomet paverčia balaganu, todėl nusprendžiau, kad reikia ieškoti tokio varianto, kur būtų ir skyrius kompiuteriui.


Dėl tos pačios priežasties netiko ir ši kuprinė, nors tos žalios gėlytės man ypač imponavo :)


O štai ši kuprinė turėjo ir skyrių kompiuteriui, ir šiaip tokia patogi atrodė, bet... Kodėl balta spalva? Dugnas visiškai baltas. Na, Vilniaus viešasis transportas nėra pati švariausia vieta, todėl įsivaizduoju, kaip ši kuprinytė atrodytų po kelių važiavimų, juolab, kad jei netyčia ant žemės padėčiau... 


O štai čia - kuprinė ,,laimėtoja" :) Pilka, todėl neišsiteps (prieš tai mano turėtoji taip pat buvo pilka ir tai puikiai žinau), plius, žalsvos gėlytės, o ir kompiuteriui atskira vieta yra. Tai štai, išėjau iš parduotuvės savo pirkiniu patenkinta, juolab, kad ji kainavo 20Lt pigiau nei iki tol (t.y. sumokėjau 40Lt). Kaip mėgsta kartoti mano bičiulė Evelina: ,,I count this myself as a deal" :)
   Jei jau prakalbom apie kompiuterius - ar pamenate tą dėklą su tekančios saulės šalies motyvu? Ta-da!!!


Pasidovanojau sau ta proga, kad sesiją išlaikiau puikiai :] Juolab, kad perkant šį dėklą tam tikra suma pervedama į fondą nukentėjusiems nuo tsunamio remti...
   Taip pat negalėjau ramiai praeiti pro marškinėlius ,,Terranovoje", kurie buvo linksmi ir mieli, o be to praėjusią vasarą pastebėjau, kad balta man tinka! Tai štai, jie atsidūrė pas mane. O etiketėje matyti kaina, tad, akivaizdu, kad savęs (finansiniu atžvilgiu) pernelyg nenuskriaudžiau :)



Kaip kažkada jau rašiau - su rūbais galima apsisukti ir labai pigiai :) Paskui išejus iš parduotuvės nebereikės verkti, kad kažką nusipirkai, o kaip pragyventi likusį mėnesį ir nebeįsivaizduoji (iš serijos ,,Sveiki, ,,Optima linija" makaronai... :) ). 
   Ir pabaigai - mano mažas priskoninių augalėlių darželis jau ima rodyti gyvybės ženklus, valio! :) Žiūriu į tuos mažus, gležnus daigelius ir imu galvoti apie kažkur tūnantį pavasarį...








Photos © aesthastic

Comments