About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

20 Jan 2012

Itin ankstyvas gimtadienis

Ar įmanoma rasti priežastį žmogui, kuris dar neturi anksti keliauti į darbą, keltis 5 valandą ryto? Įmanoma, ir dar kaip - šiandien prie ,,Radiocentro" namų nuo pat ankstaus ryto būriavosi ištikimiausi ,,Atsibusk su Vyteniu"  klausytojai, nes ši laida šiandien šventė 3-jų metų gimtadienį :) Tad šiandienos įraše - trumpas fotoreportažas, kaip aš, mano sesuo ir mano draugas vykome sveikinti Vytenio su laidadieniu!

           

Iš pradžių lūkuriavome tryse (neskaitant aplink plušančių pirotechnikų ir ,,Vero Cafe" merginų)...


... tačiau artėjant pusei aštuonių mūsų gretos ėmė gausėti...


...O tada įvyko tai, ko daugelis laukė: užsižiebė pirmieji fejerverkai :] O po to, galima sakyti, pakartojom naujus metus... 







Paskutiniams fejerverkams išlėkus, Vytenis pradėjo dalinti gimtadienio tortą, kuris buvo, oi koks skanus... :3



 O štai čia ir mudvi su sese ir Vyteniu nusipaveikslavom :) - 






Rytas prasidėjo nerealiai - juolab, kad gavome įsitikinti, jog RC klausosi tikrai nuostabūs ir šaunūs žmonės: po to, kai šventė baigėsi, mus visus tris su automobiliu pametėjo labai šaunus vyrukas (kurio vardo iš to džiaugsmo ir paklausti pamiršom...) :) Ačiū dar sykį ;))
   Rašydama šį tinklaraštį nepaliauju šypsotis - ačiū Vyteniui ir jo komandai, kad kiekvieną rytą paruošia tokį energijos užtaisą, kuris net ir tokią apniukusią dieną paverčia pačia spalvingiausia!

Comments