About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

18 Mar 2012

Planas: spintos renesansas


Kuo toliau, tuo labiau man ima atrodyti, kad ,,Batų centrą" (,,Gedimino 9") aš tuoj tituluosiu labiausiai džiaugsmą keliančia parduotuve. Vakar joje apsilankiau su sese ir mama, kuri atvyko į Vilnių paviešėt. Kažkodėl juodvi taip ir neapsisprendė ko nori, o štai aš nučiupau šių ,,Skills" žieminių batų porą už...


Nors žiema jau ir baigėsi (tikiuosi), tačiau negalėjau praleisti tokio pasiūlymo. Juolab, kad jau esu turėjusi ,,Skills" demisezoninius batus, sąžiningai išnešiojau du sezonus, jie vis dar geroj būklėj :)
   Kas dar vakar mane pradžiugino? Ogi labai miela sesės staigmena - vėl ,,Hello Kitty" sūrelis, kurio priedas buvo...


Jau turiu du žiedelius (pirmasis - čia). Ir juos sudėjau į HK pakabuką - ledinuko dėklą (irgi sesės dovana):


Labai vasariški žiedeliai :) O štai prieš kelias dienas vienam kuistuke  už 4 Lt aptikau irgi labai smagų šalikėlį:


 Taip pat mano aksesuarus papildė ir šis šalis už... 1 Lt:


Naujo gyvenimo sulaukė ir palaidinukė, apie kurią rašiau ankstesniame tinklaraščio įraše. Nuėmiau vieną sluoksnį, kuris mane darė panašią į kopūstą, nuardžiau juodą juostelę - susegimą ir prisiuvau nėrinių. Rezultatas:



   Ir pabaigai: ,,Tiger" aptikau šį smagų indelį su katinuku (o kaip gi kitaip... :) , 5 Lt), kuriame jau susipyliau savo kvapnią žaliąją arbatą su čiobreliais:


Jaukaus sekmadienio visiems!

   

Comments

  1. Man rodos, ir man teks toj batų parduotuvėj pasilankyt :D

    ReplyDelete