About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

27 Mar 2012

Cukrinės dienos

Kai dienos bjursta greičiau, nei spėji pasakyti ,,Trys, keturiolika" (Pi), aš išsitraukiau savo geltonmargį paltą. Ir man pavasaris visam gražume. Einu gatvėmis ir šviečiu, nes visur aplink vis dar juodai pilkai ruda (ir gamtoj, ir žmonių aprangoj)...
   Dienas prasiskaidrinu ir dar visokiausiais būdais: tokiam geram tinklalapy www.sena.lt randu labai gerų knygučių. Ir daug pigiau, nei knygynuose, žinoma. Tai štai, šiandien noriu labai labai padėkoti Sineik, iš kurio nusipirkau Audronės Urbonaitės knygą. Turėsiu atostogoms skaitinį (tikiuosi, kad jis nepasirodys laiko švaistymas...).

O dabar... Ne, nebe batai :) Prasinešiau per parduotuves, kaip sakoma. Taigi, savo pamėgtame kuistuke radau štai ką:


Džinsiukai - 8 Lt (pamilau iš pirmo žvilgsnio :)) ir...


... suknutė - 12 Lt (patiko medžiaga ir šiaip, man ji laaabai graži :))
O su paskutiniuoju pirkiniu buvo taip: prieš porą savaičių parduotuvėje ,,Seppala" pamačiau marškinėlius, kuriems buvo diiidelė nuolaida. Kadangi tuo metu piniginė netryško nei banknotais, nei monetomis, nusprendžiau taip: jei po dviejų savaičių, kai gausiu stipendiją, vis dar norėsiu jų - nusipirksiu. Kaip matot...


Marškinėliai - 10 Lt (raktai, raktai, raktai...:))
   Dar dėkoju Utai, kuri parodė nuostabią parduotuvę rankdarbiams. Ten pričiupau povo plunksnų, dar šio bei to, ir pasigaminau auskarus:


Artėja atostogos. Jau užuodžiu namų kvapą ir piliakalnio žibutes :) O kur dar Velykos...

Comments