About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

20 Mar 2012

Shoeholic

Eilinį kartą įsitikinau - oro spėjimai pro kambario langą nepasiteisina. Vakar išėjau į paskaitas be kepurės ir oi, kaip pasigailėjau...
   Tačiau pasidalinsiu ir savo džiaugsmeliais: vakar nusipirkau paskutinius batus (tikiuosi), kurių labai norėjau iš ,,Batų centro" - tai šiuos žavius inkariukus ↓ 


Kaina? 9.99 Lt. Taigi, už beveik 40 Lt per šį mėnesį įsigijau 3 batų poras. 
Taip pat papildžiau ir savo aksesuarus - už 5 Lt pas mane atsirado šie žavūs metaliniai auskariukai:


Už kelių dienų bus metai, kai įsivėriau auskarus. Ilgai delsiau, paskui pamaniau, jog tiek jau to - kaip tik baigėsi vienas projektas, kuriame dalyvavau, ta proga ir nusprendžiau prasidurti ausis. Iš pradžių maniau, kad jau viskas - įsigijau dar vieną pretekstą išlaidoms, tačiau paskui pati ėmiausi gaminti auskarus, o ir aplinkiniai pradėjo dovanoti (dabar net nežinau kokių auskarų daugiau - dovanotų, ar savo pačios pagamintų turiu). Tad šie auskariukai buvo nusipirkti po laaabai ilgo laiko. 
   Dėl pavasario ir žiemos nesantaikos vėl pasnigo, o aš turėsiu progą išbandyti savo naujus žieminius batus. 
   O vakare... Kai kur eisiu :) O kur - apie tai bus kitame įraše...




Comments

  1. Įdomūs auskarai... noriu vasaros :D

    ReplyDelete
  2. Aš irgi... :] Ypač po šiandienos ir vakar...

    ReplyDelete
  3. O aš vien į tavo auskarus pažvelgus užsimaniau. Prisiminiau savo suknelę su panašiais motyvais... Hey, koks niekdarys sumanė šiandien sniego pribarstyt?

    ReplyDelete