About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

8 Jun 2012

Tik truputis kantrybės...

... ir viskas. Šiandien apsigyniau savo baigiamąjį bakalauro darbą. Išties džiaugiuosi, kad įveikiau šį pirmąjį laiptelį, o toliau - lauksiu žinių, ar įstojau į magistrantūrą.
   Kadangi gavau 10-tuką, nusprendžiau save apdovanoti - o kaip gi be paskatinimo? Pirmiausia, su bičiule E. nuėjome pasisėdėti į ,,Yo-Yo" - suvalgyti šaldyto jogurto!


O tada... nusprendžiau kai ką įsigyti šio džiugaus įvykio prisiminimui (deja, tai ne knyga, bet... šiuo metu man to labai labai reikėjo. Juolab, kad ,,Seppala" parduotuvėje - nemenkos nuolaidos)


Kad malonu būtų ne tik galvai, bet ir skrandžiui, nusipirkau labai skanios arbatos - ,,Nr. 8" (anksčiau- ,,Pieniškas ulongas", berods taip pardavėja sakė), kurios kelis gramus buvau radusi kaip žurnalo ,,Laima" priedą, tad pabuvau reklamos auka. Bet arbata išties labai labai skani - kvepia tokiu jaukumu, saulėta popiete, penktos valandos arbata ir pyragaičiais.





Photos © aesthastic

Comments

  1. Dar karta - sveikinu su puikiu darbu ir gynyba! (deja, lietuvisku raidziu telefone neturiu :/ Gal reiktu isidiegti). Tikiuosi, kadanors duosi paskaityti savo darba ;)

    ReplyDelete