About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

17 Jun 2012

Kultūros naktis 2012

Na, kaip, ar naktį iš birželio 16 į 17 gavote leidimą miegoti? Aš ne, todėl su sese ir draugu keliavom paklajoti po ,,Kultūros naktį '12“.

Pirmoji stotelė - žaliavalgiškų kokteilių ir patiekalų baras ,,raw42“ (Rūdininkų g. 12). Stabtelim pasistiprinti. Tai nedidelis, tačiau labai jaukus kampelis, kur galima paskanauti tikrai fantastiškų ir neįtikėtinų patiekalų, kurie pagaminti tik iš žalio maisto ir termiškai neapdoroti. Kad patiks visiems, net ir ne veganams, garantuoju. O ragavau braškių pyragą. Taip pat dar pasiėmėm po kokteilį: sesė - ,,Pievų nektarą“, draugas - ,,Žalią cinamoną“, o aš - ,,Braškinį kokteilį“. Įvertinimas - 10/10











Pagrindinis renginys į kurį buvome nusprendę eiti - ,,Japoniška naktis“ Profsąjungų rūmuose. Žmonių buvo laaabai daug, bet kažkaip tilpom. Stebėjom kendo, karatė-do, aikido ir bujinkan pasirodymus. Labiausiai sužavėjo aikido parodomosios kovos: gracija, tikslumas ir sklindanti vidinė ramybė. 





Apsirengiau patogiai ir taip, kad nesukaisčiau. Bandau prisijaukinti fuksijos spalvą - gal ir susidraugausim...


Skrybėlė - Seppala| palaidinukė - TU| šortai - Lindex| basutės - N/D| žiedas - eBay| rankinė - Pasvalio turgaus second hand
   




Photos © aesthastic

Comments