About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

11 Jun 2012

Baltųjų sūrių dienos

Deja, šis įrašas - ne apie kulinariją (alkanos internautės gali atsipūsti ir ramiai skaityti toliau).
Kai šiandien riedėdama troleibusu atiduoti LSP (liūdesio ašaros...) supratau, kad per šiltai apsirengiau - buvo jau per vėlu. Saulė kepino, apie kondicionierių seno modelio troleibusuose galima tik pasvajoti, o vandens troškuliui numalšinti, ar drėgnų nosinaičių rasojančiai kaktai nusišluotyti kaip tyčia neįsidėjau...
Taigi, šiandien, ir tik šiandien, supratau, kad kažkas panašaus į vasarą lyg ir. Aišku, toji šiluma truko neilgai, o stipriai pradėjęs pūsti vėjas suvėlė mano plaukus taip, jog cypiau šukuodama...
...tačiau grįžtu prie šilumos ir atradimo džiaugsmo, kuris mane ištiko bešmirinėjant ,,Gedimino 9“: ,,Batų centre“ ieškojau batelių prie suknelės artėjančioms išleistuvėms. Kol kas visą paiešką galiu reziumuoti taip: ne tau, Martynai, mėlynas dangus... TAČIAU bevaikštinėdama po ,,Lindex“ radau tai, ko ieškojau jau... kokius tris mėnesius. Tai... šortai!



Kodėl paieškos užsitęsė: motulė gamta mane apdovanojo (ar atvirkščiai - nuskriaudė, kaip pažiūrėsi) kriaušės figūra bei balta, lengvai nudegančia oda. Todėl reikia nei per ilgų, nei per trumpų šortų, plius, ir spalvos turi būti atitinkamos. Na, šortai, kuriuos išsirinkau, gana neutralios spalvos, kuri nei labai išryškins mano baltas kaip lietuviškas sūris kojas, o vėliau, kai nudegsiu ir įdegsiu, manau, irgi susižiūrės.
   P.S. Nepaminėjau dar vieno (ex)studentei svarbaus faktoriaus - nuolaidos!









Photos © aesthastic

Comments