About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

7 Jun 2012

Les petites points

Pastaruoju metu mano gyvenimas išties pilnas mažų taškelių. Mažų pabaigų.


Taškelis nr. 1: viena iš priežasčių, kodėl tinklaraščio rašymas buvo kiek užmirštas - persikraustymas. Taip, palikau Saulėtakio New York'ą, o kartu su juo - ir diiidelę krūvą visokiausių atsiminimų. Deja, paskutiniu laiku jų daugiau buvo neigiamų nei teigiamų, tad išsikraustymas buvo vietoje ir net labai laiku. Išgyvenusi keturis metus vadinamame barake, galiu pasakyti tik tiek: kambariokai - gryniausia loterija (kambarys taip pat), kempinių virtuvėje palikti nepatariu, o įėjus į dušą rekomenduoju duris užsikabinti ir pažiūrėti ar tikrai tikrai taip padarei... Tačiau summa summarum - bendrabutinis gyvenimas turi ir savo šarmo, tad kai čia nei mėnesio nepagyvenę žmonės apie bendrabutį atsiliepia tik neigiamais žodžiais, sakau tiesiai šviesiai - neturite teisės. 

Taškelis nr. 2: bakalauro studijų užbaigimas. Šis malonumas manęs laukia rytoj. Jaučiuosi rami, nors žinau, kad ryt iš ryto nei kąsnio praryti negalėsiu. O kol kas - laukiu recenzijos ir mąstau ką galiu pasakyti apie savo darbą. 

Taškelis nr. 3: prasidėjo vasara. Planų daug. Noriu keliauti, noriu atnaujinti savo tinklaraštį, noriu skaityti, noriu ruoštis magistro (į kurį tikiuosi įstoti) studijoms. ,,Pegaso" knygynas čia itin puikiai pasitarnavo. Praeitą savaitę įvyko kai kas iš serijos įleisk filologę į knygyną...




O čia - užuomina, į kokias magistro studijas ruošiuosi stoti:






Photos © aesthastic

Comments