About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

8 Jan 2013

I've Got a Bike!



 Vakar namo grįžau su savo sena svajone - dviračiu! Susipažinkite su Premija - mano naująja drauge, kurios nebūčiau įsigijusi, jei ne šis džiugus įvykis, suteikęs galimybę man šią gražuolę nusipirkti. Dviračio buvau labai pasiilgusi - mano beveik visa vaikystė ir paauglystė praleista su šia transporto priemone, kuri suteikia galimybę nevaržomai judėti ir (o tai, manau, svarbiausia) neteršia gamtos. Vis dar negaliu patikėti, kad ši didžiulė svajonė virto realybe :)




Puka iškart labai susidomėjo Premija: apuostė, pasitrynė ir bandė krimstelėti :)

   Ir dar vienas įrodymas, kad svajonės pildosi (tik reikia to labai labai norėti): sesės dovana, kurią vakar atsiėmiau iš Nieko rimto būstinės (o kol ją radau - tai istorija, verta atskiro įrašo... ) - puodelis, kuriame galėsiu pasidaryti arbatos... Universitete (čia genialus planas, kuris irgi atskiro įrašo reikalauja :) ). 



   O dabar vėl bandysiu susikaupti rašto darbui, nes prokrastinacija mano kieme žydi ryškiausiais žiedais... :)


Comments

  1. Puka, Premija, Paprika, patinka vardai is P raides? :) anyway bike is good, sveikinu :)

    ReplyDelete
  2. Vat aš irgi pastebėjau, kad kažkaip vadinu daiktus iš P raidės :) Gal gyvenimo periodas toks dabar? :D Ačiū!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mano dviratis buvo irgi is P raides 'Pobeda' (rusu.k.) aka Victory :)) http://gitarkinov.blogspot.co.uk/2012/05/victory.html

      Delete
  3. O tavoji Viktorija tai paturbinta kaip reikalas :) Gražus dviratis ;)

    ReplyDelete