About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

19 Jan 2013

eBay, eBay! :)

Ko gero jau spėjote pastebėti, kad su ebay.com palaikau gana artimus santykius :) Tai štai, nuo smulkių daiktų (žiedelių ir auskarų) perėjau prie didesnių pirkinių - drabužių. 
   Per Kalėdas gauto džemperio su panda kokybe likau gana patenkinta (na taip, ne šimtaprocentinė medvilnė, bet už 12 dolerių aš to ir nesitikėjau), tad nusprendžiau susižvejoti dar kokį džemperiuką. Paieškos ilgai netruko - akys užkliuvo už šio:

    Nieko ilgai nelaukusi ir užsisakiau (na, tiksliau, užsakė Draugas, nes pati neturiu PayPal sąskaitos... :) ). Ir štai, lygiai po dviejų savaičių, atėjo siuntinys, o jame - šaunusis džemperiukas. 
   Patarimas renkantis drabužius eBay: jeigu džemperis nuotraukose atrodo gana didelis, tai tik dėl to, jog jis ant XS dydžio drabužius nešiojančios merginos - tad reikia bent daugmaž įvertinti, kaip jis atrodys ant tavęs. Kritiškai save nužiūrėjusi, nusprendžiau, kad jis bus bent jau iki klubų. Ir ką jūs manot - neklydau! Jis netgi truputį ilgesnis, nei tikėjausi, dėl to dar labiau apsidžiaugiau.
   Žinoma, pati medžiaga yra gryna sintetika, bet turiu pastebėti, su džemperiu nesušalau :) Įrodymai ir pavyzdys, kaip tai atrodo ant M dydžio drabužius nešiojančios merginos - čia :


(Plius, čia demonstruoju ir savo naująjį paltuką iš NewYorker - tikiuosi, kad jis atlaikys ilgiau nei a moment, kaip sakoma jų šūkyje...)



 Žaviausia (man) šio džemperio detalė - tai ausinių piešiniai ant kapišono. Kadangi pati jau seniai turiu tokias dideles Philips ausines, galėsiu daryti headphoneception :)


Comments