About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

21 Dec 2012

It's Beginning to Look a Lot Like Christmas



Šiandien traukiu atgal į savo Šiaurę pasitikti švenčių. Ne tik švenčių, bet ir kalėdinės nuotaikos, kurios nebejaučiu jau kelinti metai ir tikiuosi, kad šiemet ji mane prisimins ir aplankys...
   Turiu daug planų, daug ryžto ir noro nuveikti svarbius darbus (vienas iš jų - rašto darbų rašymas atsiskaitymams, nes, o taip, man jau n-toji sesija), bet ne mažiau noriu ir truputėlį atsipalaiduoti, pasimėgauti žiemą (kokios seniai bebuvo), mylimų ir iki negalėjimo pasiilgtų žmonių draugija bei tiesiog pamaklinėti po gimtinės laukus.

   Dovanėlės dar nesupakuotos, bet tai bus padaryta ryt-poryt, namie, neskubant ir galvojant apie kiekvieną žmogų, kuriam tai skirta.
   Visą savaitę su grupiokais taip pat vykdėme prieškalėdinę slaptų draugų akciją, o šiandien išsiaiškinome, kas tie paslaptingieji. O, likimo ironija - pasirodo, mane globojo tas pats žmogus, kurį ir aš :) Ačiū, G., už fantastišką muzikinį sveikinimą, matyt, turėjau jau iš to suprasti ;)
   Dabar kepu bandeles ir pakuojuosi savo kuklų bagažą, nes didžiausia užduotis šiandien bus užtikrinti sklandžią Pukos kelionę maršrutu Sostinė ---> Šiaurė. Atrodo, kad katės mano namuose laukiama beveik tiek pat (jei ne daugiau) kaip manęs :)

   Tinklaraščio skaitytojams linkiu jaukių, ypatingų ir džiugių Kalėdų!

















 
Photo © aesthastic

Comments