About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

7 Dec 2012

My Wishlist


Šventės artėja, o su jomis - ir problemos (Kam dovanoti? Ką dovanoti? Ar tas žmogus liks patenkintas dovana? Ir pan.). Mano artimųjų rate yra ne vienas toks žmogus, kuriems dėl šių priežasčių Kalėdos tampa ne laukiamiausia švente, o kažkelintu Dantės pragaro ratu. Todėl nusprendžiau padaryti suflerį - jeigu jau žmogus nuspręs man kažką dovanoti, tegu būna užtikrintas, kad jo dovana dulkių kokiame nors kampe nerinks (na, nebent narvelio atveju...). Šie daiktai man NĖRA būtini, bet džiaugčiausi radusi juos po eglute!

   - Nieko Rimto puodelis-termosėlis ARBATAI (kava, deja (o gal ačiū Dievui?), ne mano gėrimas);
   - Narvelis paukšteliui, kurio neketinu laikyti. Tiesiog kartais pasvajoju apie baltą narvelį kaip interjero aksesuarą :) ;
   - Arbatos. Pats paprasčiausias būdas mane pradžiuginti ar pataisyti nuotaiką;
   - Maybelline Colossal Volume Express tušas - maniškis jau baigiasi ir dėl to rytais būna liūdesio akimirkų...
   - Cute Panda Hoodie iš eBay. Žinau, kad anksčiau ar vėliau šitas grožis atsidurs mano spintoje. Kuo greičiau, tuo geriau :)
   - Žiedas su elniu. Vieną turiu, norisi bandos :) ;
   - Mylimiausio poeto knyga vakariniams parymojimams su arbatos puodeliu.

Tad štai toks užuominomis susiūtas įrašas :) Tuo tarpu už lango žiema, kambary kvepia mandarinais, P. šiandien padovanojo dėžutę Rafello (nom nom nom :) ) turiu krūvą atvirukų ir jau galvoju apie jų adresatus. Nesušalkit :)



Photo © aesthastic

Comments