About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

1 Apr 2012

Nauja įranga ir kiti smagumynai

Balandžio pirmoji, juokų, melų ir kiaulysčių diena... Viskas, ką šią dieną sakai ar darai, nesusilaukia dėmesio - visi tik ir mėgina neapsigauti. O aš specialiai iriuosi prieš srovę ir šią dieną niekam nemeluoju (o ir šiaip meluoti tenka retai - juk nebe vaikas :) ). Tad ir mano šiandienos įrašo sudėtis - 100 procentų tiesos.
   Mano mylimoji sesė žino kaip mane palepinti. Ketvirtadienį gavau iš jos šį skanumyną:


Tai ,,Hello Kitty" (na, taip, akivaizdu iš dangtelio...) bananų skonio cukraus vata! Pirmą kartą valgiau cukraus vatą iš indelio, namie, o ne kokioj mugėj pešiojau nuo diiidelio kukulio :) Buvo visai skanu. Tačiau mano taupumas nepasiteisino - apsalusi norėjau pasilikti jos kitai dienai, bet ryte pasiėmusi šį indelį radau tik... mažą geltoną gniutulėlį ant dugno... Tada prisiminiau, jog cukraus vata ilgai neišlieka ir jos ,,kitam rytui" neatsidėsi... Ką gi :(
   Tačiau man liko kitas sesės dovanotas skanumynas - HK dražė - 


Suvalgiusi į šią dėžutę prisipilsiu ,,Tic Tac" dražė - labai jau nesinori tokio mielo daikto išmesti... :)
   Taip pat ketvirtadienį iš vienos merginos per portalą www.manodrabuziai.lt nusipirkau dailų žiedelį su... pelėdžiuku:



Šis gražuolis man tekainavo 6 Lt :)
   O štai penktadienio pirkinys mane privertė susiveržti diržus. Kadangi per atostogas (valiooo!!!) savo gimtam krašte ketinu truputį užsiimti tautosakos rinkimu, seniai svajojau nusipirkti diktofoną - nes viską įrašinėdavau kompiuteriu, o tai nėra labai patogu dėl daugelio prižasčių. Kaip pavyzdį pateiksiu paskutinį kartą, kai įrašinėjimo programa mane pavedė ir po valandos įrašo, sustabdžius buvo parodyta, jog failas neišsaugotas... Tiesa, atkurti jį pavyko, bet garso kokybė toli gražu ne geriausia... Taigi, kad toks technikos pokštas nepasikartotų, investavau į patogų darbo įrankį - jūsų dėmesiui, mano naujasis ekspedicijų palydovas - OLYMPUS VN-712PC:


Tikiuosi, kad su juo pavyks įrašyti daaaug gerų ir įdomių pasakojimų :) Valdymas patogus, paprastas, įrašinėja mp3 ir wma formatais, atmintis (vidinė) - 2 GB, bet galima praplėsti su mikroSD kortelėm. Žodžiu, fainumas neišpasakytas :) Jau išbandžiau, įrašų kokybė tikrai gera. Tai džiaugiuosi :)
   O vakar pirmą kartą gyvenime žaidžiau boulingą. Vakarą leidau su gerais bičiuliais. Pasirinkom ,,Žirmūnų baulingą". Na, pradžioje būta visiško fiasko - mūsų takelis, kurį buvom užsirezervavę buvo toks... kchem... pakleręs, vėliau nebepadėjo naujų kėglių, užstrigo, ir mums davė naują. Sekėsi žaisti neblogai :) Buvo smagu ridenti tą sunkų kamuolį (geriausiai ėjos su 9 numeriu pažymėtu), žiūrėti, kaip tie kėgliai išsitaško (valio!) arba lieka... stovėti ( (- _ -'))


   Be to, vakar dar teko pabuvoti Rotušėje, kur vyko akcija ,,Earth Hour". Vilniaus gatvėse 20:30 buvo išjungtos šviesos, nedegė ir aplinkinių namų langai, tačiau tokių parduotuvių kaip ,,Max Mara", ,,D&G" ir kitų virtinos švietė skaisčiau už saulę... 
   Rytoj dalyvausiu šauniame renginyje, tad būtinai parašysiu kas ir kaip.
   O iki tol - pasidžiaukime orų anomalijomis, kai per vieną dieną gali praktiškai patirti visus metų laikus :)

P.S. Ir žinot ką, žinot ką??? Pagaliau atėjo ,,Game of Thrones" knygos, kurias prieš pusantro mėnesio mano draugas užsakė!!!!!!!!! :)) 

- - - 
Summary of this post:
Well, I love "Hello Kitty" so I enjoyed the candyfloss that my sister bought :) 
Also, somehow happened, that now I'm deeply in love with owls, so this cute ring, that I bought from one girl now is one of my favorite accessory. I intend to wear it every day with my owl pendants (I have 3 of them now). 
Sometimes I do some recordings of ethnological material, so I wanted a good recorder, but since I'm a student, so my budget is kind a small. OLYMPUS VN-712PC looked like a good choice to me. And it is :)
Yesterday was the first time in my life, that I had played bowling. It was entertaining and I enjoyed it very much :))
And last, but not the least, finally the ,,Game of Thrones" books have arived!!! I'm a huge fan of this HBO show, I heard that books are even more awesome, so, since I'm a bookworm, I fell kind a duty to read them :) ALL :))




   

Comments

  1. o kur galima nusipirkti tokios cukrinės vatos?:)

    ReplyDelete
  2. Kiek žinau, ,,Mandarino" PC atsidarė saldainių parduotuvė, tai ten šito ir dar kitokio gėrio yra apstu :)

    ReplyDelete