About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

21 Apr 2012

Šis bei tas: nuo naujienų kosmetinėj iki ,,Darom" 2012

Kosmetikos aš naudoju nedaug, tad įrašų, jog ,,ši pudra geresnė nei ana" pas mane tinklarašty nebus, nes... tokių dalykų mano kosmetinėje nėra. Ką galima rasti - tai kokybišką tušą, akių pieštuką, veido kremą ir lūpų balzamą. Mano oda yra gana jautri ir lengvai sudirgsta, tad ekspermentų su pudromis, ypač vasarą, niekada nebandžiau ir, manau, ne(pa)bandysiu.
   Tikriausiai sausį (nebepamenu tiksliai) nusipirkau akių makiažo valiklį su alijošiumi iš ,,Margaritos":


Nuotraukoje - jau antrasis buteliukas, kurį nusipirkau šiandien ,,Eurokos" (9,49 Lt). Ką apie šį produktą galiu pasakyti: jis tikrai geras. Kadangi minėjau, jog mano oda jautri (o akių srityje - ypač) - jis jos visiškai nedirgina. Puikiai nuvalo vandeniui atsparų tušą (o maniškis būtent toks), akių pieštuką. Nuvalius mano kuklų makiažą, oda būna gaivi. Kvapas neįkyrus. Tad po ilgų valiklio paieškų (o kokių tik nenaudojau...) tikiuosi radusi ,,tą vienintelį" :)
   Dar kitas pirkinys - tai šampūnas:


Su nuolaida toje pačioje parduotuvėje kainavęs 5,94 Lt. Šampūnai vis dar tebėra opioji mano problema, nes net ir patys -iausi (brangiausi, geriausi, kvapniausi ir t.t.), po kurio laiko mano plaukams nebesuteikia jokio efekto. Tad šįsyk nusprendžiau pamėginti dar nematytą, neuostytą ir kitaip nepažintą gaminį, kuris etiketėje didžiuojasi, jog yra ,,made in Italy". Ką gi, tikiuosi, jog bus tik teigiami pokyčiai :)
   
P.S. Taip pat labai noriu padėkoti visiems, dalyvavusiems akcijoje ,,Darom" 2012.

Konkrečiai - dėl Saulėtekio miškų kuopimo: paskutinis akcentas (mano matytas) buvo oranžiniai ,,Norfos" maišeliai ir keturios, viena šalia kitos išdėliotos padangos šalia keliuko Vilniaus universiteto stotelės link, tarp VU ir VGTU bendrabučių. Pati nešiukšlinu ir visiems kartoju: būkim sąmoningi. Juk patiems nemalonu, kai atvažiavus prie ežero ar upės pasitinka šiukšlių kalnai... O jei dar užsimanai po mišką pasivaikščiot... O _ o
   Mano ir draugo indėlis šiandien buvo nedidelis - 2 maišiukai šiukšlių, surinktų grįžtant iš vadinamosios Pasakų ,,Maximos", pro Saulėtekio miškus (deja, prie darančiųjų neleido prisijungti laiko stoka...). Bet tikimės bent tiek prisidėję prie šios gamtai ir žmogui naudingos akcijos. 
  


Comments