About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

18 Feb 2012

Šiandien vakarienei - truputėlis ramybės


















Finito! Pagaliau šįvakar atlikau viską, ką buvau užsibrėžusi atlikti per šią savaitę (čia sau tyliai paploju... ^_^ ). Džiaugiuosi, kad akys neišvarvėjo nuo sėdėjimo priešais kompiuterio ekraną... 
   Darbų buvo tiek, kad apie tinklaraščio pildymą tik pasvajoti galėjau.

Pirmiausia - perskaičiau Gabijos Grušaitės ,,Neišsipildymą". Tačiau apie jį pakalbėsiu gal kitame įraše, nes šiandien tiesiog nebesukaupčiau minčių rimtesniems pasvarstymams. 
   13-tą dieną su draugu išnaudojom sesės kalėdinę dovaną - dovanų kortelę į šokoladinę, pasimėgauti fondiu:


Tačiau kažkodėl mums pasirodė, jog pasmaližiavom per mažai ir užsisakėm po saldų kokteilį.


Na, toks pasirinkimas kare būtų laikomas taktine klaida. Šokoladas ,,nusėdo" po kelių minučių, kai užsisakėme kokteilius, tad trauktis nebebuvo kur... 
Kadangi išvakarėse persisaldinome, tai mūsų Valentino dienos pasirinkimas buvo butelis pusiau saldaus vyno, didelė kekė rūgštokų vynuogių ir sūris su mėlynuoju pelėsiu. Jokių saldainių  (net ir dabar pagalvojus tų saldumynų kažkaip nesinori... Čia kaip tam drakoniukui, kuris senam animaciniam filmuke į šokolado fabriką nukeliavo. Ech, eilinį sykį pasiteisina faktas, jog iš svetimų klaidų pasimokyti, deja, ne visuomet pavyksta...).
   O kaipgi aš praleidau vasario 16-tąją? Hm... Ogi tarp Vilniaus ir Kauno (bokštų... :) ). Su folkloro ansambliu vykom koncertuoti. Kas padarė didžiausią įspūdį? Ogi štai šita dėžutė prie įėjimo į klubą, kuriame koncertavome:


Penktadienį praleidau rašydama apie Sovijaus sakmę, o vakare savo malonumui pakovojau su drakonais Skyrim'e (tiesiog dabar susiformavo toks įprotis, žaisti tol, kol bent vieną drakoną nukausiu...). 
   Apie šiandieną, be recenzijos rašymo, ekskurso į ,,Maximą" ir paprastos daržovių sriubos virimo nelabai ir turiu ką papasakoti.

O štai užuomina, kur aš būsiu rytoj ;)




O kas dėl ramybės... Einu ją padrumsiu Skyrim'o drakonams... :)



Photos © aesthastic

Comments