About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

7 Nov 2012

Knitted Paradise

Žiema trumpai pasivaideno ir dingo, tačiau privertė iš spintos gilumos išsitraukti atostogavusius megztinius ir megztas sukneles. Megztiniai (bent jau man) - tikras džiaugsmas. Ypač, kai jie gali būti ne tik vienspalviai, įvairių siūlų, bet ir šmaikštūs, linksmi ir priverčiantys kitus nusišypsoti :) Savotiška šio įrašo mūza tapo mano grupiokė A., kuri į paskaitas atėjo su toookiu fantastišku megztiniu, kad negalėjau susilaikyti jo nenufotografavusi:


Čia viskas tiesiog fantastiška - tiek spalvos, tiek faktūra, tiek žavios pandos! Tokio megztinio savininkas iš karto gauna plius 10 karmos taškų :)
   O interneto platybėse radau dar kelis modeliukus, kuriuos, turėdama progą, mielai įsigyčiau:

Triušiai ir morkos - kas gali būti dar mielesnio? Apsirengus tokį megztinį jokia pūga nebūtų baisi :) Arba kad ir šis, keliomis braškėmis papuošatas megztukas - ne tik jaukus, bet ir kiek netikėtas.
   Nenorinčioms morkų, zuikių, ar kitų panašių objektų, galima pabandyti kad ir tokius variantus:

 Kaspinėliai ar širdelės - ir ruduo/žiema įgauna tokio nenusakomo jaukumo ir atsikrato vienspalvės monotonijos.
   O idėjų stiliui semiuosi iš Korėjos jaunimo :)
   Tad tikiuosi, kad ir jūsų spintoje atsiras bent vienas netikėtas ir nuotaiką praskaidrinantis megztinis - juk lietuviškas ruduo gana niūrus, o ir žiemos nėra trumpos... ;)

Comments