About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

2 Sept 2012

Sostinės dienos 2012: apie (ne)matytus dalykus






Vilniuje ir vėl Sostinės dienos. Nesu didelė masinių renginių mėgėja, bet tokios mugės yra gera galimybė pamatyti mylimus muzikantus nemokamai. Žinoma, kiekvienas į tokias šventes eina vedinas skirtingų tikslų, bet maniškiai būtent tokie - nemokami koncertai. 
Vakar su sese ir Draugu traukėme į Domanto Razausko koncertą prie Lukiškių aikštės. Netikėtai pasimačiau su R. ir R ( :) ). Buvo smagu susitikti po ilgo nesimatymo :) Buvo šaunu, kol už mūsų neatsistojo keli jau geroookai apsvaigę jaunuoliai (o buvo 13 val.) ir nepradėjo laidyti komentarų, rūkyti ir gana garsiai kalbėtis. Tačiau pasivaidenę jie išsinešdino ir leido toliau mėgautis nuostabia muzika. 
Pati mugė... Ar verta pasakoti? Visos jos panašios: kermošiniai saldainiai, meduoliai, rūkytos žuvys, dešros... 
Užtat Maironio g. 3 dar spėjom užlėkti į fotomenininko Arūno Baltėno parodą Mes iš vaikystės, kuri privertė susimąstyti apie socialinės rizikos šeimoje augančius vaikus. 
Dar šiek tiek paslampinėję po Vilniaus senamiestį patraukėme namo. 
Rugsėjo 14-16 dienomis vyks knygų festivalis, kur, tikiu, manęs laukia ne tik keli nauji grobiai, bet ir smagūs susitikimai :)




Comments