About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

21 Aug 2012

So... What's new?

Seniai berašiau apie tai, kas dedasi mano kuklioje kosmetinėje. Tiesą pasakius - nieko naujo ir nepaprasto ten nevyksta ir, nepaisant kelių naujų įnamių, apie kuriuos tuoj papasakosiu, nepanašu, kad ir įvyks :)
   Taigi, įnamis nr. 1 - naujas nagų lakas NailfinityMax Factor:


Nagų lako spalva man labai patinka - be kompromisų ryški ir pastebima :) Nuotraukoje - penktadienį darytas manikiūras, todėl galite įvertinti, jog produktas išties yra kokybiškas, nes laiko jau pakankamai ilgai. Pliusas - jis neskeldėja, nesilupa ir šepetėlis puikiai paskirsto laką ant nago. Droge jo kaina - apie 26 Lt, bet akcijos metu šitą stebuklą pavyko pačiupti už 13 Lt. Tegyvuoja nuolaidos :)
   Įnamis nr. 2 - Nina Ricci L'Elixir:


O štai šis prabangus stebuklas mano kosmetinėje apsigyveno kelionės po Prancūziją (ach, koks sutapimas!) metu. Pernai L'Elixir kūno pienelį lauktuvių gavo mano mama, tad turėjau progų pasibandyti ar šis kvapas man tinka, ar ne. Kaip galite suprasti - ir tiko, ir patiko (nors Gucci Flora mylėsiu iki grabo lentos, tačiau juk reikia pabandyti ir kitų aromatų). Tad dar sykį dėkoju Draugui, kad mane pamalonino šiuo apvaliašoniu, magiškai kvepiančiu obuoliuku :)
   O paskutinysis pirkinys tikrai kosmetinėje netelpa. Veikiau atvirkščiai :) Šeštadienio grobis iš New Yorker:


Šitą rankinę buvau nusižiūrėjusi jau seniai, bet nesiruošiau už dirbtinės odos gaminį mokėti 69 Lt. Tad kantriai laukiau akcijų ir, voila -


tiek jau tikrai galėjau sau leisti. Kol kas ši gražuolė laukia mano naujo studijų semestro, nes joje telpa ne tik mano naujas sąsiuvinis konspektams, bet ir (!) šaunuolis Asus netbook'as :)

Comments

  1. Oho, tokia didelė... nuotraukoje atrodo kaip vasarinė mini rankinė ;] Graži.

    ReplyDelete
  2. Ji ir nėra labai didelė, bet minėti daiktai, plius piniginė ir telefonas visai telpa :)

    ReplyDelete