About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

11 Apr 2012

Meška šiaurėje II

Kai grįžau namo, į savo gimtąją Lietuvos šiaurę, apsidžiaugiau - pabėgau nuo žiemos, kuri apklojo Vilnių storais sniego patalais (kurių neliko tos dienos pavakarėje). O virš mano gimtinės švietė saulė ir oras subjuręs tebuvo tik per Velykas (vaizdas pro svetainės langą į gatvę):


Bet ir tada nuotaiką praskaidrino senas geras ,,Žiedų valdovas", kurį švenčių proga rodė viena iš komercinių televizijų, be to, jau iš vakaro pasikroviau gera nuotaikos doze, kai marginau kiaušinius vašku:


(Kairėje matote Pasvalio turguje mamos nupirktą geltoną velykinį stalo aksesuarą)

Savaitė atostogų namie prabėgo labai greitai. Pasvalio kuistukai mano spintą papildė dvejais marškinėliais, ,,H&M" vasariniu sijonu, bei fantastiška ,,Mina UK" firmos tunika su kačiukais vos už... 10 Lt. O kur dar sendaikčiuose iškapstyti karoliai bei pakabukai... Taigi, viltys ir lūkesčiai pateisinti :)
   Bibliotekoje prisirinkau naujų knygų, tačiau jų beveik ir neperskaičiau (išskyrus vieną, bet apie ją - kitam įraše), nes... Taip, kaip į liūną įklimpau su ,,Game of Thrones". Štai toks paketėlis pasiekė mane ir mano draugą:


Pirmąją dalį baigiau skaityti... vakar. Taigi, daugiau nei 800 psl. anglų kalba perskaičiau per 6 dienas. Skaitydama niekaip nesupratau, ar mano anglų kalba tokia jau puiki, ar knyga gana lengvai parašyta, kad tokiu tempu galima skaityti. Na, kuo jau kuo, bet siužeto banalumu Martino neapkaltinsi - knyga kaip magnetas traukia prie jos grįžti ir grįžti, ir grįžti... Dabar skaitau važiuodama troleibusu ir per pertraukas tarp paskaitų bei pavagiu valandėlę laiko nuo privalomų skaitymų. Ech, vėl artėja sesija, ir vėl randu kitų užsiėmimų (pagaliau tai bent jau ne kompiuteriniai žaidimai)... ;)
   


Comments

  1. Jau ir aš spirgu, kada teks laimės paskaityt šitas knygas :D

    ReplyDelete
  2. Tikiuosi, kad ilgai nereikės tavęs kankinti :)

    ReplyDelete