About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

24 May 2013

Aksesuarų medžioklės laimikiai







Jei su kuo šį mėnesį ir sekėsi - tai su aksesuarais. Pradedant su sėkmingai pasibaigusiomis rankinės paieškomis (Parkas outlet įsikūrusioje Aprangos galerijoje šią dailutę Aldo firmos rankinę radau su 110 Lt nuolaida. Sumokėjau irgi pakankamai, bet čia kaip L'Oreal reklamoje sakoma - nes ji to verta :) ). 
   Pas mane atsirado ir antrasis Nina Ricci L'Elexir EDP buteliukas - tiesiog fantastiška (vėl) Draugo dovana (juolab, kad pirmasis, pirktas dar Lyone jau buvo pasibaigęs...). Tikrai įstabus ir man (pa)tinkantis kvapas, o čia dar visi 50 ml!
   Laikrodis ir masyvus žiedas iš eBay (tikriausiai tai jūsų jau nebestebina). Rankinį laikroduką įsigijau už 3,5 dolerio (kol kas, tfu, tfu, tfu, neturiu jokių nusiskundimų. O nuoširdžiai nešioju jau 2 savaitės!), o žiedelis atsiėjo 99 dolerio centus. Žodžiu, sumoki gerokai mažiau nei kad už tuos pačius produktus sumokėtum Lietuvoje ir lukteli savaitėlę kitą. Užtat paskui laimės pilnos kelnės :)
   Auskariukai pas mane atsidūrė gana netikėtai. Ačiū D., kuri mane informavo apie Literatų gatvėje vyksiantį Tagua LT turgelį (nuoroda čia), kur buvo prekiaujama rankų darbo papuošalais iš augalinių medžiagų. Dabar tai vienas iš mėgstamiausių mano papuošalų - tiek dėl spalvos, tiek dėl lengvo, (kol kas) neįkyraus barškėjimo.
   Galiausiai - lektūra. Vitoldo Gombrovičiaus knygelė Transatlantas. Truputis avangardo mano knygų lentynai.
   Taigi tokios tos mano dienos: sesija artėja, bet mintis bandau praskaidrinti į likusias paskaitas važinėdama dviračiu. Šį savaitgalį laukia net keli koncertai Skamba skamba kankliai festivalyje, po to teks rimtai kibti į visus laukiančius ir dėmesio prašančius rašto darbus. O kas toliau? Daugybė planų vasarai. Nuo didžiulių ir gyvenimą šiek tiek koreguosiančių iki tingaus gulėjimo po obelimi su knyga. Va taip.

Comments