About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

1 Mar 2013

Drakonai scenoje

Ewert And The Two Dragons - Good Man Down


Jeigu ne ryte po ilgo laiko įsijungtas Labas rytas, Lietuva, su Draugu taip ir nebutumėme sužinoję, jog į Vilnių koncertuoti atvažiuoja viena sėkmingiausių Pabaltijo grupių - Ewert and The Two Dragons (Estija). Su šiais atlikėjais „susipažinau“ pernai rudenį, kai viena bičiulė pasiūlė paklaustyti jų dainų. Ir, ką gi, užkabino tiek vokalas, tiek atlikimas, tiek ir patys dainų tekstai. 
   Vakar vakare Lofte įvykęs jų koncertas - tikiu, bus vienas iš įsimintiniausių šių metų įvykių man: gera muzika, neblaškanti aplinka, ne per didelis žmonių, susirinkusių pasiklausyti šios grupės, būrys (nors fanų klyksmai iki šiol tebeskamba ausyse...). 
   Koncertą 21 val. pradėjo lietuvių post-punk revival grupė „Deeper Upper“ (žr. foto viršuj), kuri apšildė publiką. Na,o po to atėjo eilė į sceną pakilti drakonams...


Vokalistas Ewertas Sundja


Gitaristas Erki Pärnoja



Būgnininkas - Kristjan Kallas


Gitaristas ir back'as Ivo Etti



Pasiautėjau klausydama gerai žinomų dainų kaip The RabbitRoad to The HillJolene, palinksėjau į taktą klausydama naujųjų jų gabalų. Nuliūdau, kad taip ir neišgirdau savo mylimiausios dainos - Panda, tačiau gal dar kada pavyks ją išgirsti atliekamą gyvai :) 
   Koncerte naudotas lempučių apšvietimas sukūrė savotišką retro nuotaiką, o man priminė kitos indie folk grupės - Mumford and Sons - dainos Little Lion Man klipą. 
    Po koncerto vos pavilkau kojas, tačiau buvau kupina gerų emocijų ir įspūdžių! Kad taip dažniau gyvenime su tokiais netikėtais, gerais koncertais ;).

Comments