About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

2 May 2015

Into the Woods We Go

Pavasaris, pavasaris, pavasaris!.. Pasitikti paskutinį jo mėnesį - gegužę - su grupe bičiulių leidomės į Šalčininkų rajono apylinkes, kur aplankėme tikrai daug įdomių ir, tikriausiai, mažai kam žinomų vietų: Kerniaus kapą ir Kernavo ežerą, XVII a. anglininkų darbo vietas su likusiomis medžio anglių degimo duobėmis, važiavome per Rūdninkų girią, aplankėme Pabarės pilkapius ir pasėdėjom po šimtamečiais ąžuolais. Diena pilna įspūdžių ir išbandymų (vien ką reiškia keliskart stumti mašinas, įstrigusias smėlėtuose girios keliukuose!), bet nuotaika buvo kuo puikiausia! Džiaugiausi, kad ir sloga pernelyg neįsisiautėjo ir galėjau dar visai neblogai užuosti miško kvapus, kurie buvo patys įvairiausi. 
   Labai tikiuosi, kad su Vincu atnaujinsim savaitgalines keliones ir aplankysim dar daugiau Lietuvos vietų, nes jau eilinį sykį įsitikinu, kad ir gimtinėj tikrai yra ką pamatyti.













Comments