About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

9 May 2012

Petit pas

Pavasaris kartais gali įkvėpti įvairiems dalykams. Be to, priversti imtis ilgai atidėliotų veiksmų. Tokį pavasario poveikį patyriau ir aš - rytais pradėjau bėgioti. Visapusiška nauda - tiek kūnui, tiek mintims. Risnodama žaliuojančio miško takeliais stengiuosi apie nieką negalvoti, tiesiog emociškai išsikrauti ir kartu pasisemti energijos prasidedančiai dienai.

 

Šiuo metu mano gyvenimo ašis - bakalauro darbas. Sesija jau ėjo ir praėjo - vakar laikiau paskutinį egzaminą. Pajutau, kad šiai sesijai per mažai rengiausi. Bet ko tikėtis, kai mintys krypsta tik į rašomą tekstą, nuolat galvojant ar gerai tas, ar gerai anas ir t.t. Išvis, mano nuomone, ši sesija yra kaip ketvirtas ratas triratukui - užuot koncentravusis į pirmą rimtą mokslinį darbą, esi priverstas dėmesį dalinti ir paskaitoms... 
   Tad kol kas dienas leidžiu prie kompiuterio (vargšės, vargšės akys...) puslapis po puslapio kurpdama tekstą. O mano didžiausias džiaugsmas šiuo metu yra ant palangės vazonuose dygstantys ir besistiebiantys priekoniniai augaliukai. Bazilikai (foto aukščiau) sėti dar balandį, dėl to jau tokie išstypę ir apskabyti, o kiti - dar dygsta. Visas sėklas pasitaikė puiki proga nusipirkti ,,Maximoje", kai joms buvo 50 proc. nuolaida ;)






Šviesios dienos! :)

Comments