About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

5 May 2012

Hanami

Taip jau atsitiko, kad mokydamasi gimnazijoje susirgau meile Japonijai :) Atvažiavus studijuoti į Vilnių sužinojau, jog yra toks Chune Sugiharos atminimui pasodintas sakurų sodelis. Tvirtai nusprendžiau - švęsiu hanami (gėrėjimosi žydinčiomis sakuromis šventė). 

 

 Tad ir šiandien su draugu keliavom ten valgyti onigiri. BET prieš tai laikiau priešpaskutinį savo bakalauro studijų egzaminą (pirštai sukryžiuoti...). Tad kokia atgaiva buvo po jo žingsniuoti pasisėdėti po žydinčiomis sakuromis...
   ...deja (pasirodo) mudviejų su draugu apsiskaičiuota. Sakuros - jau nužydėję. Ir radom tik vieną žiedelį, liūdnai kabantį ant vyšnios...
   Jau buvom ir patys benuliūstantys, bet toliau pamatėme liniją jaunučių, kitos rūšies sakurų, kurios vis dar tirštai žydėjo:




   Todėl ramiom širdim kibom į draugo pagamintus onigiri:


   Kai oras toks fantastiškas - namie nusėdėti neįmanoma. Gamta tiesiog šaukte šaukia išlįsti iš savų būstelių ir ateiti pasisėdėti ant vešlios pavasarinės žolės. Kad ir nedideliam sakurų pavėsy :)

-     -     -

Egzaminai - reikalas rimtas, todėl ir mano šiandienos aprangos dominantė - švarkas:


Švarko dalykiškumui atskiesti pasirinkau baltus Fifi Lapin marškinėlius, pilkšvą liemenę, viename Vilniaus kuistukų atrastus fantastiškus džinsus ir per tinklapį manodrabuziai.lt įsigytas nude spalvos balerinas.



Mano mylimiausia, talpiausia tikros filologės rankinė iš ,,Morgan"



Nustebinusi ir nudžiuginusi draugo dovana tikrai kačių mylėtojai (,,Boutique privilege") :)




Comments