About me

Hi! I am Asta! I am a philologist and a philocalist to the heart's core. Here I share things that I consider being aesthetic and fantastic!

10 Oct 2012

Pasilepinimai

Orams vis labiau vėstant supratau, kad jau reikės pradėti dairytis naujo veido kremo. Tikriausiai jau numanau, koks tas kremas turės būti - pernai nusipirkusi Garnier dieninį veido kremą su medumi likau labai patenkinta (riebus, neerzina odos, greitai susigeria ir pan.), todėl, manau, kad ir šiemet savo odą vėsų rudenį ir žiemą patikėsiu saugoti būtent jam :)
   Jei jau prakalbau apie odą - prieš kelis metus iš Prancūzijos lauktuvių gavau drėkinamąjį Le Petit Marseillaise kremą kūnui ir veidui.


Jis man iš tiesų paliko didelį įspūdį: pirmiausia - itin skanus kvapas. Juo pasitepus oda tampa pastebimai drėgnesnė, o praėjus kelioms minutėms - ir gerokai švelnesnė. Labai gera juo pasilepinti karštomis vasaros dienomis po maudynių, nes subalansuoja odos drėgnumą ir leidžia jaustis gaiviai (ir kvepiančiai :) ). 
   Šiemet, viešnagės Prancūzijoje metu, įsigijau ir gavau dovanų daugiau LPM produkcijos: kūno pienelį, dušo žele, rankų kremą ir minėtąjį drėkinamąjį kremą.


Kairėje - iš Draugo sesers dovanų gautas maitinamasis kūno pienelis, kuris ne tik puikai sudrėkina odą, bet ją paverčia elastinga ir švelnia, o kur (vėlgi) dar skanus produkto kvapas :) (Šio malonumo kaina šiek tiek daugiau nei 3 eurai). 
   Viduryje - dušo žele su kakavos sviestu ir sezamu. Kvapas toks truputį šokoladinis, bet labai sušildantis tokiomis vėsiomis dienomis - kaip puodelis kakavos jaukiame puodelyje :)  Dušo žele kainuoja 2 eurai (su trupučiu).


O dešinėje mano šauniausias atradimas - rankų kremas su argano aliejumi. Jam irgi nepagailėsiu pagiriamųjų žodžių: kvapas puikus, pati kremo konsistencija - nei per skysta, nei per tiršta (žodžiu, aukso viduriukas), rankos tampa švelnios, oda gaivi, o dar kai pamasažuoju ir nagus, tai tie ima sveikai ir džiugiai blizgėti :) Kremas tikrai keliaus mano rankinėje kartu į paskaitas žiemą (o gal jau ir nuo kitos savaitės, jei orai ir toliau tokiais tempais bjaurės). O jo kaina irgi ne kosminė - ~1,5 euro (gal kiek daugiau).
   Taigi toks yra mano arsenalas odai prieš artėjančius šalčius:) O kaip jūs saugote odą tokiu metų laiku?
   

Comments